Вработување (3)

Дигит компјутерски инженеринг има потреба од вработување на следните работни места :

1) .NET developer за развој и учество во имплементација на деловни софтверски решенија.
Потребни се познавања од долунаведените технологии, а воедно било какво искуство во практично користење на некои од нив ќе се смета за предност:

  • ASP.NET Core, WEB API, Blazor
  • T-SQL, SQL Server
  • Xamarin
  • XML, JSON
  • HTML, CSS, Java Script

2. Магацин / логистика
Потребна Б категорија, предност ке имаат кандидати кои што имаат работно искуство во оваа област.

3. Сервисер за поправка на печатачи, (Епсон), лабел печатачи Zebra, Toshiba, Honeywell (Data max), бар код читачи (Honeywell, Zebra, Data Logic).
Потребна Б категорија, предност ке имаат кандидати кои што имаат работно искуство во оваа област.

Заинтересираните кандидати може да нè контактираат и да ги испратат своите CV-а на info@digit.net.mk

ДИГИТ компјутерски инженеринг
епсон сервис