SureColor SC-T7000

SureColor SC-T7000

44 инчен CAD/GIS печатач
                                                          Главни карактеристики:

 • Големина на печатење  : до 44- инчи  (111.8 cm )
 • Резолуција на печатење: 2880 x 1440 dpi
 • Брзина на печатење : 28 sec/A1 на обична хартија
 • Вид на мастила : Ultrachrome® XD aqueous pigment ink
 • Конфигурација на отвори на глава :
 1. 720 отвори за црна боја
 2. 720 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 5
 • Дебелина на хартија : 0.08 mm – 1.5 mm
 • Тип на хартија : единечна и од ролна
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  72 W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  87 kg
 • Епсон гаранција: 1 год. 

Recent Projects