SureColor-SC-F1000

SureColor-SC-F1000

64 инчен печатач за СУБЛИМАЦИЈА
                                                                   Главни карактеристики:

 • Големина на печатење  : до 64- инчи  (162.6 cm )
 • Резолуција на печатење: 720 x 1440 dpi
 • Брзина на печатење : 59 m²/h
 • Вид на мастила : Ultrachrome® DS
 • Конфигурација на отвори на глава :
 1. 720 отвори за црна боја
 2. 720 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 4
 • Дебелина на хартија : 0.08 mm – 1 mm
 • Тип на хартија : единечна и од ролна
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  65 W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  225 kg
 • Епсон гаранција: 1 год. 

Recent Projects