Epson M2140

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

  • Брзина при црно-бело печатење: 39 стр./мин.
  • Резолуција на скенер: 1200 x 2400 dpi
  • Резолуција на печатење: 1200 x 2400 dpi
  • Меѓуврска: USB
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  12 W
  • Вклучени во паковањето : 2 шишиња (2 x 120ml) пигментно мастило со капацитет за печатење на 11.000 црно бели страни.
  • Компактен дизајн
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни. + 2 години со регистрација на уредот на официјалниот Epson портал.

ciss button

Recent Projects