SureColor SC-F6000

SureColor SC-F6000

44 инчен печатач за СУБЛИМАЦИЈА
                                                       Главни карактеристики:

 • Површина на печатење  : макс.(16″x20″/406x508mm)
 • Резолуција на печатење: 1440 x 1440 dpi
 • Меморија: 512mb
 • Број на мастила : 4
 • Капацитет на резервоар за мастило: 1500mm
 • Дебелина на хартија : 0.08 – 0.5
 • Тип на хартија : ролна
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  65 W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  90 kg
 • Епсон гаранција: 1 год. 

Recent Projects