Epson L7160

Epson L7160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 13 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 10 стр./мин.
 • Резолуција на скенер: 1200 x 2400 dpi
 • Резолуција на печатење: 5760 x 1440 dpi
 • Меѓуврска: USB, Wi-Fi, Ethernet, Wi-Fi Direct.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  16 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Вклучени во паковањето : ?
 • Компактен дизајн
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 50.000 страни.

Recent Projects