Epson L6190

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 15 стр./мин. (Precision Core)
 • Брзина при колор ISO печатење: 8 стр./мин. (Precision Core)
 • Резолуција на скенер: 1200dpi
 • Меѓуврска: USB,Wi-Fi,Wi-Fi direct,Ethernet.
 • Дуплекс (двострано) печатење
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  12 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Вклучени во паковањето : 8 шишиња (2 сета) оригинално мастило.
 • 6.1 cm LCD екран
 • Компактен дизајн
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 50.000 страни.

Recent Projects