Toshiba TEC S-A4TM

Toshiba TEC S-A4TM

Печатач за налепници

                                                                     Главни карактеристики

 • Метод на печатење : thermal transfer/direct thermal
 • Брзина на печатење : до 152.4 mm / s
 • Резолуција : 203 dpi / 300 dpi
 • Ширина на печатење : до 104 mm
 • Должина на печатење : до 995 mm
 • Дијаметар на ролна : до 200mm
 • Дебелина на хартија : min.01 / max. 0.17
 • Дијаметар на хилзна : 38 mm, 40 mm, 42 mm, 76.2 mm
 • Рибон:
 1. надворешен : max. 75 mm
 2. должина : max. 450 mm
 3. ширина : min. 60mm / max. 110 mm
 • Меѓуврска :
 1. USB, LAN, Parallel
 • Опции :
  • автоматски секач
  • меѓуврска : RS232, Wi-Fi

Recent Projects