Toshiba TEC B-EV4D

Toshiba TEC B-EV4D

Печатач за налепници

                                                                     Главни карактеристики

 • Метод на печатење : thermal transfer/direct thermal
 • Брзина на печатење : до 127 mm / s
 • Ширина на печатење : до 108 mm
 • Резолуција : 203 dpi
 • Должина на печатење : до 995 mm
 • Дијаметар на ролна : до 127 mm
 • Дебелина на хартија : min. / max.
 • Дијаметар на хилзна : 25.4 mm, 38.1 mm
 • Рибон:
 1. надворешен : max. 34 mm
 2. должина : min. 74 m / max. 100m
 3. ширина : min. 40 mm / max. 110 mm
 • Меѓуврска :
 1. USB, RS232, Centronics, Parallel, Ethernet

Recent Projects