Epson L15160

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 25 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 25 стр./мин.
 • Двострано печатење
 • Двострано скенирање
 • ADF 2 – двостран автоматски додавач на хартија за скенирање
 • Меѓуврска: USB, Wi-Fi, Wi-Fi direct, Ethernet
 • Факс: PC Fax, Fax to E-mail, Memory Reception, Auto Redial, Fax to Folder, Address Book, Broadcast Fax, Fax Preview, Polling Reception
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  20 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Вклучени во паковањето : 8 шишиња (8 x 70ml) 2 сета на мастило
 • Компактен дизајн
 • 10.9 cm LCD екран
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 80.000 страни.

Recent Projects