EF-100 Laser projector

EF-100 Laser projector

В.П. за бизнис намена                                                                                             Главни карактеристики:

 • Технологија на проектирање : Ласер
 • Колорна осветленост :
 • Бела осветленост :
 • Резолуција :
 • Контраст :
 • Животен век на ламба :
 • Големина на проектирана слика :
 • Бучност :
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type A,
 2. USB 2.0 Type B,
 3. Wi-Fi (опциски),
 4. HDMI in,
 5. S-Video in,
 6. RGB in,
 7. VGA in
 • Тежина :
 • Преносна чанта е вклучена во паковањето
 • Гаранција :
 1. 2 год, на уред

Recent Projects