WorkForce DS-60000

WorkForce DS-60000

A3 Документ скенер, 40 стр./мин.

                                                                     Главни карактеристики

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 600 x 600 dpi
 • Големина на формат : A3
 • Брзина на скенирање : црно-бело и колор: 40стр./мин.при А4 формат
 • Автоматски додавач на хартија: 200 страни
 • Капацитет на скенирање: 5000 стр.на ден
 • Светлосен извор : ReadyScan LED технологија
 • Без време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows),
 3. Epson Document Capture Pro (Windows only)
 4. Epson Document Capture Pro Server
 5. Epson  Event Manager (MacOS only)
 6. Epson Scan
 7. EpsonNet Config
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 26.9 kg

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем