POSBANK A11

POSBANK A11

Термички ПОС печатач

                                                                     Главни карактеристики

 • Метод на печатење : термички
 • Брзина на печатење :  до 250 mm / sec.
 • Ширина на хартија : до 80 mm
 • Дебелина на хартија : 62 – 75 µm
 • Резолуција: 180 dpi
 • Можност за печатење на баркодови:
  • 1D : Coda Bar, Code39, Code93, Code128, EAN-8, EAN-13, ITF, UPC-A, UPC-E
  • 2D : PDF417, QR Code
 • Автоматски секач : да
 • Меѓуврска :
 1. USB

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем