Perfection V700 Photo

Perfection V700 Photo

Фото скенер идеален за фото интузијасти и напредни аматери фотографи

                                                                     Главни карактеристики

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 6400 dpi
 • Оптичка резолуција :6400 x 9600dpi
 • Оптичка густина : 4 Dmax
 • Големина на формат : A4
 • Поддршка за скенирање на филмови: 35mm/филм, 4 x 6 рамки
 • Оптички сензор : Matrix CCD
 • Светлосен извор : Cold Cathode Fluorescence Lamp with ReadyScan LED технологија
 • Без потребно време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. Adobe® Photoshop Elements 10
 2. SilverFast SE 8
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 6 kg

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем