MK9590-61А38-A USB VoyagerGS

MK9590-61А38-A USB VoyagerGS

2D  бар-код читач на сталакт                                                              

Главни карактеристики:

  • Ниво на издржливост: IP31;
  • Ниво на осветленост: 4842 Lux;
  • Начин на скенирање: Single scan line;
  • Брзина на читање: 100 scan lines per second;
  • Хоризонтален агол на читање: 44°;
  • Тежина: 150 g

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем