MK7625 Horizon, USB

MK7625 Horizon, USB

повеќе-линиски бар-код читач                                                              

Главни карактеристики:

  • Длабочина на скенирање: 0 -203 mm for 0.33 mm bar codes,
  • Ширина на скенирање: 137 mm at 40 mm / 221 mm at 178 mm,
  • Начин на скенирање: omnidirectional, 5×4 lines,
  • Брзина на читање: 2000 линии во секунда,
  • Тежина: 2.8 kg.

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем