LQ-50 ПРОМО

LQ-50 ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 17.484 денари + 5%ДДВ

  • Број на колони : 50 колони
  • Број на копии : оригинал + 2 копии
  • Брзина : 360 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 360 x 180 dpi
  • Животен век на главата : 200 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна
  • Тип на хартија : континуирана
  • Епсон гаранција: 1 година

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем