Epson V19

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ

 

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 4800 dpi
 • Големина на формат : A4
 • Без време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows),
 3. Epson Copy Utility,
 4. Epson Document Capture Pro (Windows only),
 5. Epson  Event Manager
 6. Epson Scan
 • Меѓуврска : USB (Micro-B connector)
 • Тежина : 1.5 kg

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем