Epson L3111

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 10 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 5 стр./мин.
 • Резолуција на скенер: 600 x 1200 dpi
 • Меѓуврска: USB
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  3.9 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Вклучени во паковањето : 4 шишиња (4 x 70ml) dura brite мастило со капацитет за печатење на 8.100 црно бели и 6500 колор страни.
 • Гратис 1 шишe црно мастило
 • Компактен дизајн
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем