Epson L15160

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 25 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 25 стр./мин.
 • Двострано печатење
 • Двострано скенирање
 • ADF 2 – двостран автоматски додавач на хартија за скенирање
 • Меѓуврска: USB, Wi-Fi, Wi-Fi direct, Ethernet
 • Факс: PC Fax, Fax to E-mail, Memory Reception, Auto Redial, Fax to Folder, Address Book, Broadcast Fax, Fax Preview, Polling Reception
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  20 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Вклучени во паковањето : 8 шишиња (8 x 70ml) 2 сета на мастило
 • Компактен дизајн
 • 10.9 cm LCD екран
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 80.000 страни.

Recent Projects

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем