Epson L1455

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 25 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 12 стр./мин.
 • Двострано печатење
 • Двострано скенирање
 • ADF 2 – двостран автоматски додавач на хартија за скенирање
 • Меѓуврска: USB, Wi-Fi, Wi-Fi direct, Ethernet
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  20 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 125 листови
 • Мастила вклучени во паковањето : предвидени за печатење на 4500 моно или 2800 колор страни
 • Компактен дизајн
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем