Epson EB-460

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ

 

 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 3000 ANSI lm
 • Бела осветленост : 3000 ANSI lm
 • Резолуција : XGA, 1024 x 768
 • Контраст : 2.000:1
 • Животен век на ламба : 4000 часа (еко. мод)
 • Бучност : 28 dB ( еко. мод )
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type A,
 2. USB 2.0 Type B,
 3. Wi-Fi (опциски),
 4. Мрежна меѓуврска
 5. HDMI in,
 6. S-Video in,
 7. RGB in (2x),
 8. VGA in (2x),
 9. VGA out,
 10. RS-232c
 11. Audio in (2x)
 12. Microphone
 • Тежина : 6.2 kg
 • Држач за ѕидна монтажа
 • Гаранција:
 1. 1 год, на уред
 2. 1 год или 1000 раб.саати на ламба

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем