Epson C7500

Epson C7500

Колор печатач за налепници и билети

                                                                     Главни карактеристики

 • Метод на печатење : инк џет
 • Брзина на печатење : 103 mm / sec. при 360 x 360dpi
 • Ширина на хартија : до 104 mm
 • Резолуција на печатење 720 x 360dpi
 • Можност за печатење од ролна (4″ надворешен дијаметар)
 • Ширина на ролна: min. 30mm max. 112mm
 • Тип на ролна:
 1. континуирана
 2. перфорирана
 3. маркирана
 • Автоматски секач : да
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type B, ethernet
 • Тежина : 12 kg

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем