EF-100 Laser projector

EF-100 Laser projector

В.П. за бизнис намена                                                                                             Главни карактеристики:

 • Технологија на проектирање : Ласер
 • Колорна осветленост :
 • Бела осветленост :
 • Резолуција :
 • Контраст :
 • Животен век на ламба :
 • Големина на проектирана слика :
 • Бучност :
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type A,
 2. USB 2.0 Type B,
 3. Wi-Fi (опциски),
 4. HDMI in,
 5. S-Video in,
 6. RGB in,
 7. VGA in
 • Тежина :
 • Преносна чанта е вклучена во паковањето
 • Гаранција :
 1. 2 год, на уред

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем