1202g-1USB-5 USB

1202g-1USB-5 USB

еднолиниски блутут (безжичен) бар-код читач                                                              

Главни карактеристики:

  • Батерија: 1800 mAh Lithium ion minimum;
  • Број на скенирања: до 45,000 скенирање со едно полнење;
  • Оперативни часови: 12 часа;
  • Време на полнење: 4 часа;
  • Начин на скенирање:Single scan line;
  • Брзина на читање: 100 линии во секунда;
  • Можност за читање: standard 1D and GS1 DataBar symbologies

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем