Автоматизирани екрани за видео проекција

Автоматизирани екрани за видео проекција

 

SCREENLINE екраните за видео проекција се изработуваат по највисоките критериуми за квалитет.

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем