Zebra ZT-420

Zebra ZT-420

Печатач за налепници

                                                                     Главни карактеристики

 • Метод на печатење : thermal transfer/direct thermal
 • Брзина на печатење : до 152 mm / s
 • Ширина на печатење : до 168 mm
 • Резолуција : 203 dpi / 300dpi
 • Должина на печатење : до 3988 mm/200 dpi, до 1854mm/300 dpi
 • Дијаметар на ролна : до 203 mm
 • Дебелина на хартија : min. 0.076/ max. 0.25
 • Дијаметар на хилзна : 25 mm, 76 mm
 • Рибон:
 1. надворешен : max. 75 mm
 2. должина : max. до 450 m
 3. ширина : min. 40 mm / max. 110 mm
 • Меѓуврска :
 1. USB, RS232, Parallel
 • Опции :
  • меѓуврска : Wi-Fi

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем