Zebra GK420t

Zebra GK420t

Печатач за налепници

                                                                     Главни карактеристики

 • Метод на печатење : thermal transfer/direct thermal
 • Брзина на печатење : до 127 mm / s
 • Ширина на печатење : до 104 mm
 • Резолуција : 203 dpi
 • Должина на печатење : до 991 mm
 • Дијаметар на ролна : до 127 mm
 • Дебелина на хартија : min. 0.08/ max. 0.2
 • Дијаметар на хилзна : 12.7 mm, 25.4 mm, 38 mm
 • Рибон:
 1. надворешен : max. 34 mm
 2. должина : max. 74 m
 3. ширина : min. 33.8 mm / max. 110 mm
 • Меѓуврска :
 1. USB, RS232, Centronics, Parallel

Recent Projects

Honeywell Solaris 7980G

повеќе-линиски бар-код читач на сталакт                

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем