Zebra GK420T

Zebra GK420T

Главни карактеристики:

 

 • Модел: GK420T
 • Брзина на печатење: до 5 “ (127mm) во секунда
 • Метод на печатење: direct thermal/thermal tranfer
 • Резолуција: 203 dpi (8 dots/mm)
 • Ширина на печатење: 104mm
 • Должина на печатење: 991mm

 

 • Карактеристики на рибон:
 • Стандардна должина: 74mm
 • Ширина на рибон: од 33.8 до 110mm

 

 • Работна температура: 5 0С до 41 0С
 • Меѓуврска: сериска RS-232 (DB-9) , USB, паралелна, мрежно поврзување.

Превземи PDF: GK420[1]

pdf_big

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ