WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

A3 Документ скенер, 70 стр./мин.

                                                                     Главни карактеристики

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 600 x 600 dpi
 • Големина на формат : A3
 • Брзина на скенирање : црно-бело и колор: 70стр./мин.при А4 формат
 • Автоматски додавач на хартија: 200 страни
 • Капацитет на скенирање: 8000 стр.на ден
 • Можност за двострано скенирање
 • Светлосен извор : ReadyScan LED технологија
 • Без време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows),
 3. Epson Document Capture Pro (Windows only)
 4. Epson Document Capture Pro Server
 5. Epson  Event Manager (MacOS only)
 6. Epson Scan
 7. EpsonNet Config
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 26.9 kg

Recent Projects

Honeywell Solaris 7980G

повеќе-линиски бар-код читач на сталакт                

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем