WorkForce DS-6500

WorkForce DS-6500

A4 Документ скенер за електронско архивирање на документи, 25стр./мин.

                                                                     Главни карактеристики

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 1200 x 1200 dpi
 • Големина на формат : A4
 • Брзина на скенирање : црно-бело и колор: 25 стр./мин.при А4 формат
 • Автоматски додавач на хартија: 100 страни
 • Капацитет на скенирање: 3000 стр.на ден
 • Можност за двострано скенирање
 • Светлосен извор : ReadyScan LED технологија
 • Без време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows),
 3. Epson Document Capture Pro (Windows only)
 4. Epson Document Capture Pro Server
 5. Epson  Event Manager (MacOS only)
 6. Epson Scan
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 9.8 kg

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем