Toshiba TEC S-A4TP

Toshiba TEC S-A4TP

Печатач за налепници

                                                                     Главни карактеристики

 • Метод на печатење : thermal transfer/direct thermal
 • Брзина на печатење : до 152.4 mm / s
 • Резолуција: 203 dpi / 300 dpi
 • Ширина на печатење : до 104 mm
 • Должина на печатење : до 995 mm
 • Дијаметар на ролна : до 152.4mm
 • Дебелина на хартија : min.01 / max. 0.17
 • Дијаметар на хилзна : 38 mm, 40 mm, 42 mm, 76.2 mm
 • Рибон:
 1. надворешен : max. 75 mm
 2. должина : max. 450 mm
 3. ширина : min. 60mm / max. 110 mm
 • Меѓуврска :
 1. USB, LAN, Parallel
 • Опции :
  • автоматски секач
  • меѓуврска : RS232, Wi-Fi

Recent Projects

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L7160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем