Toshiba TEC EX4T2

Toshiba TEC EX4T2

Печатач за налепници

                                                                     Главни карактеристики

 • Метод на печатење : thermal transfer/direct thermal
 • Брзина на печатење : до 304.8 mm / s
 • Ширина на печатење : до 104 mm
 • Резолуција : 203 dpi / 300dpi
 • Должина на печатење : до 1496 mm
 • Дијаметар на ролна : до 200mm
 • Дебелина на хартија : min. 0.13/ max. 0.17
 • Дијаметар на хилзна : 38 mm, 40 mm, 42 mm, 76.2 mm
 • Рибон:
 1. надворешен : max. 90 mm
 2. должина : max. 600 mm
 3. ширина : min. 41 mm / max. 112 mm
 • Меѓуврска :
 1. USB, LAN
 • Опции :
  • автоматски секач
  • меѓуврска : RS232, Wi-Fi, Parallel

Recent Projects

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L7160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем