TM-U295

TM-U295

7 пински игличен печатач

                                                                     Главни карактеристики

 

  • Метод на печатење: игличен
  • Брзина на печатење: 1.90-2.30 lps
  • Ширина на хартија: до 210 mm
  • Меѓуврска:
  1. RS-232, Drawer kick-out
  • Тежина : 1.6 kg

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ