TM-U220D

TM-U220D

9 пински игличен печатач

                                                                     Главни карактеристики

 

  • Метод на печатење : игличен
  • Брзина на печатење : 6 lps
  • Ширина на хартија : до 80 mm
  • Дебелина на хартија : 55 – 80 µm
  • Мануелен секач
  • Меѓуврска :
  1. USB и паралелна порта
  2. Опциски : RS-232, Drawer kick-out, USB 2.0 Type B, Bidirectional parallel
  • Тежина : 2.3 kg

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ