TM-T88V

TM-T88V

Термички печатач

                                                                     Главни карактеристики

 

  • Метод на печатење : термички
  • Брзина на печатење : 300 mm / sec.
  • Ширина на хартија : до 80 mm
  • Дебелина на хартија : 55 – 80 µm
  • Можност за печатење на баркодови:

UPC-A/E, CODE 39/93/128, EAN8/13, ITF, CODABAR 2D symbols: PDF417, QR CODE, MaxiCode, Composite Symbology, GS1-128, GS1 DataBar Omnidirectional /Truncated/Limited/ Expanded

  • Автоматски секач : да
  • Меѓуврска :
  1. USB и паралелна порта
  2. Опциски : Wi-Fi, Ethernet, RS-232
  • Тежина : 1.6 kg

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ