TM-T58

TM-T58

Термички ПОС печатач

                                                                     Главни карактеристики

 

  • Метод на печатење : термички
  • Брзина на печатење : 100 mm / sec.
  • Ширина на хартија : до 58 mm
  • Дебелина на хартија : 55 – 80 µm
  • Резолуција на печатење: 203dpi
  • Меѓуврска :
  1. Паралелна порта
  • Тежина : 1.3 kg

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем