TM-C3500

TM-C3500

Колор печатач за налепници и билети

                                                                     Главни карактеристики

 

 • Метод на печатење : инк џет
 • Брзина на печатење : 103 mm / sec. при 360 x 360dpi
 • Ширина на хартија : до 104 mm
 • Резолуција на печатење 720 x 360dpi
 • Можност за печатење од ролна (4″ надворешен дијаметар)
 • Ширина на ролна: min. 30mm max. 112mm
 • Тип на ролна:
 1. континуирана
 2. перфорирана
 3. маркирана
 • Автоматски секач : да
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type B, ethernet
 • Тежина : 12 kg

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ