SureColor-SC-S30610

SureColor-SC-S30610

64 инчен СОЛВЕНТЕН печатач
                                                        Главни карактеристики:

 • Големина на печатење  : до 64- инчи  (162.6 cm )
 • Резолуција на печатење: 720 x 1440 dpi
 • Брзина на печатење : 29 m²/h, според ISO/IEC 24734 7.3 m²/h
 • Вид на мастила : Ultrachrome® GS2
 • Конфигурација на отвори на глава :
 1. 720 отвори за црна боја
 2. 720 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 4
 • Дебелина на хартија : 0.1 mm – 1 mm
 • Тип на хартија : единечна и од ролна
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  650 W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  219 kg
 • Епсон гаранција: 1 год. 

Recent Projects

Honeywell Solaris 7980G

повеќе-линиски бар-код читач на сталакт                

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем