SureColor SC-F7100

SureColor SC-F7100

64 инчен печатач за СУБЛИМАЦИЈА
                                                                 Главни карактеристики:

 • Големина на печатење  : до 64- инчи  (162.6 cm )
 • Резолуција на печатење: 720 x 1440 dpi
 • Брзина на печатење : 59 m²/h
 • Вид на мастила : Ultrachrome® DS
 • Конфигурација на отвори на глава :
 1. 720 отвори за црна боја
 2. 720 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 4
 • Дебелина на хартија : 0.08 mm – 1 mm
 • Тип на хартија : единечна и од ролна
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  460 W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  269 kg
 • Епсон гаранција: 1 год. 

Recent Projects

Honeywell Solaris 7980G

повеќе-линиски бар-код читач на сталакт                

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем