SureColor SC-F2000

SureColor SC-F2000

печатач за маица
                                                       Главни карактеристики:

 • Површина на печатење  : макс.(16″x20″/406x508mm)
 • Резолуција на печатење: 1440 x 1440 dpi
 • Меморија: 512mb
 • Вид на мастила : Ultrachrome® DG
 • Конфигурација на отвори на глава :
 1. 720 отвори за црна боја
 2. 720 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 4 или 5 зависно од моделот
 • Дебелина на материјал : до 25 mm
 • Вид на материјал : 100% памук или мешавина со мин. 50% памук
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  52 W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  80 kg
 • Епсон гаранција: 1 год. 

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ