Stylus PRO 9890

Stylus PRO 9890

44 инчен фото печатач                                                          

                                                            Главни карактеристики:

 • Големина на печатење  : до 44- инчи  (111,8 cm )
 • Резолуција на печатење: 2880 x 1440 dpi
 • Брзина на печатење : 162 sec/A1 на МАТ хартија, 46 m²/h
 • Вид на мастила : UltraChrome K3
 • Конфигурација на отвори на глава :
 1. 360 отвори за црна боја
 2. 360 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 8
 • Дебелина на хартија : 0.0б mm – 1.5 mm
 • Тип на хартија : единечна и од ролна
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  85 W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  116 kg
 • Епсон гаранција: 1 год. 

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем