POSBANK A11

POSBANK A11

Термички ПОС печатач

                                                                     Главни карактеристики

 • Метод на печатење : термички
 • Брзина на печатење :  до 250 mm / sec.
 • Ширина на хартија : до 80 mm
 • Дебелина на хартија : 62 – 75 µm
 • Резолуција: 180 dpi
 • Можност за печатење на баркодови:
  • 1D : Coda Bar, Code39, Code93, Code128, EAN-8, EAN-13, ITF, UPC-A, UPC-E
  • 2D : PDF417, QR Code
 • Автоматски секач : да
 • Меѓуврска :
 1. USB

Recent Projects

Honeywell Solaris 7980G

повеќе-линиски бар-код читач на сталакт                

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем