DLQ-3500

DLQ-3500

24 пински игличен печатач                                                              

                                                               Главни карактеристики:

  • Број на колони : 136 колони
  • Број на копии : оригинал + 7 копии
  • Брзина : 550 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 360 x 180 dpi
  • Животен век на главата : 400 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна , опција за сериско и мрежно поврзување
  • Тип на хартија : единечна и континуирана
  • Епсон гаранција: 1 година

Recent Projects

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L7160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем