PLQ-20

PLQ-20

24 пински игличен печатач                                                              

                                                               Главни карактеристики:

  • Број на колони : 94 колони
  • Број на копии : оригинал + 6 копии
  • Брзина : 480 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 240 x 360 dpi
  • Животен век на главата : 400 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна , сериска порта
  • Тип на хартија : единечна и континуирана
  • Епсон гаранција: 1 година

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем