Perfection V550 Photo

Perfection V550 Photo

Фото скенер и можност за скенирање на слајдови, филмови и негативи

                                                                     Главни карактеристики

 

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 6400 dpi
 • Оптичка резолуција :6400 x 9600dpi
 • Оптичка густина : 3.4 Dmax
 • Големина на формат : A4
 • Поддршка за скенирање на филмови: 35mm/филм, 2 x 6 рамки
 • Оптички сензор : Matrix CCD
 • Светлосен извор : White LED , IR LED with ReadyScan LED технологија
 • Без потребно време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows),
 3. ArcSoft Scan-n-Stitch Deluxe (Windows only),
 4. Epson Copy Utility,
 5. Epson Document Capture Pro (Windows only),
 6. Epson  Event Manager
 7. Epson Scan
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 4.1 kg

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем