Perfection V37

Perfection V37

Скенер за фотографии , документи и стари книги

                                                                     Главни карактеристики

 

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 4800 dpi
 • Оптичка резолуција : 4800 x 9600 dpi
 • Оптичка густина : 3.2 Dmax
 • Големина на формат : A4
 • Оптички сензор : Matrix CCD
 • Светлосен извор : ReadyScan LED технологија
 • Без време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. ABBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows),
 3. Epson Copy Utility,
 4. Epson Document Capture Pro (Windows only),
 5. Epson Scan
 • Меѓуврска : USB 2.0
 • Тежина : 2.2 kg

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ