ML Bar Code 1250g-2USB-1 Voyager

ML Bar Code 1250g-2USB-1 Voyager

еднолиниски бар-код читач на сталакт                                                              

Главни карактеристики:

  • 1D ласерски скенер;
  • Drop: Designed to withstand 30 drops on concrete from 1.5 m (5’);
  • Заштита: IP41;
  • Ниво на осветленост: 0-75,000 Lux (direct sunlight);
  • Начин на скенирање: Single scan line;
  • Агол на хоризонтално читање: 30°;
  • Тежина:133g

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем