MK9590-61А38-A USB VoyagerGS

MK9590-61А38-A USB VoyagerGS

2D  бар-код читач на сталакт                                                              

Главни карактеристики:

  • Ниво на издржливост: IP31;
  • Ниво на осветленост: 4842 Lux;
  • Начин на скенирање: Single scan line;
  • Брзина на читање: 100 scan lines per second;
  • Хоризонтален агол на читање: 44°;
  • Тежина: 150 g

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ