MK9520-77A47 Voyager Handscanner

MK9520-77A47 Voyager Handscanner

еднолиниски бар-код читач на сталакт                                                              

Главни карактеристики:

  • Длабочина на скенирање: 0-203 mm for 0.33 mm bar codes,
  • Ширина на скенирање: 64 mm at face/249 mm at 203 mm,
  • Брзина на скенирање: 72 lines per second,
  • Начин на скенирање: single scan line,
  • Тежина: 149 gr

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ